Short Loje i Kombetares Shqiptare te Futbollit FSHF M 2023/24 Home

Vlerëso këtë produkt

Nëse doni klubin tuaj dhe dëshironi të keni të gjithë komplektin, si një tifoz i vërtetë, kjo është vendi i përsosur për të blerë veshjet tuaja. Detajet e ekipit tuaj të preferuar janë aplikuar në material shumë të butë për kënaqësi të garantuar gjatë gjithë ditës.

Albania National Team FSHF 2023/24 adults’ home shorts. If you love your club and want to have the full kit, like a true fan, this is the perfect place to buy your clothing. The details of your favourite team are emblazoned on super-soft fabric for guaranteed comfort all day long.

4500,00 L

PESHA: 0.25 Kg

  • Breathable mesh inserts
  • OFFICIAL LICENSED PRODUCT | This official, certified product has been designed and made by Macron for and in close conjunction with the Club. It conforms to the strictest standards of authenticity and traceability in the supply chain.
  • Silicone club badge
  • Macron Hero silicone badge

Produkte të ngjashme

Do ndihmë?